Antena Meniu Search
x

OBSERVATOR SPECIAL: Masinuta de golf pe perna de aer

Nu e cercetator american, ci jucator profesionist de golf! Cu toate acestea, i-a venit o idee geniala, care s-ar putea sa prinda in randul tuturor practicantilor acestui sport. Nu, nu a creat crosa cu GPS, ci masinuta de golf pe perna de aer.

Vezi și

Gerry Lester Watson Junior. Cu un asemenea nume, ati putea crede ca e membru al unei dinastii americane. Probabil asta a fost si senzatia lui, de vreme ce si-a ales porecla "Bubba". A inceput sa joace golf inca din liceu, iar anul trecut a castigat Turneul Profesionistilor din Statele Unite. Este unul dintre foarte putinii jucatori de golf stangaci, care poate sa lanseze o minge la 320 de metri, cu o viteza de 312 km. Asta ca sa va faceti idee cam cat de bun este personajul in cauza. Totusi, ce l-a apucat sa inventeze masinuta de golf pe perna de aer? Plictiseala! “Masinutele de golf arata la fel dintotdeauna. Regulile sunt neschimbate: trebuie sa stai la 30 de yarzi de teren, trebuie sa stai doar pe alee atunci cand ploua, dar hai sa ne distram! Sa trecem prin groapa cu apa, sa iesim pe partea cealalta, sa ne intoarcem. Cine n-ar vrea sa faca asta?!”, a explicat Bubba Watson.

Trecand peste partea distractiva, masinuta de golf pe perna de aer prezinta un mare avantaj: nu lasa urme pe teren. Tocmai de aceea, e posibil sa prezinte o mare atractie pentru federatiile de golf, care, la turnee, pot intampina mari probleme cu transportul, daca vremea nu este perfecta. Momentan, insa, masinuta lui Bubba e in stadiul de prototip. Americanul este sigur, insa, ca, daca aceste vehicule vor fi achizitionate de cluburile de golf, numarul jucatorilor va creste rapid. Si nu neaparat pentru dragostea pentru sport, cat pentru placerea de a se plimba peste tot cu masinuta pe perna de aer.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » OBSERVATOR SPECIAL: Masinuta de golf pe perna de aer