Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mesaj bizar de la Donald Trump, în care vorbește despre Al Treilea Război Mondial!

Donald Trump a postat pe Twitter un mesaj bizar, în care menționează și Al Treilea Război Mondial. Mesajul Președintelui SUA era adresat unor americani.

de Redactia Observator

la 30.01.2017 , 01:52

Donald Trump a postat pe Twitter un mesaj bizar, în care menționează și Al Treilea Război Mondial. Mesajul Președintelui SUA era adresat unor americani.

Donald Trump a răbufnit din nou pe Twitter, cu un mesaj complet bizar. Președintele SUA a scris un mesaj aspru pentru doi senatori republicani, care îl critică pentru interdicțiile de călătorie impuse cetățenilor din 7 țări musulmane.

”Senatorii ar trebui să-și concentreze energiile asupra ISIS, asupra imigrației ilegale și securității granițelor, în loc să caute mereu cum să pornească Al Treilea Război Mondial”… a scris Trump.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Mesajul e adresat senatorilor John McCain și Lindsay Graham, autori ai unei declarații de condamnare a interdicțiilor impuse de Trump. Cei doi, deși sunt colegi de partid cu Președintele SUA, îl critică frecvent.

Decizia lui Trump de a opri acordarea vizelor cetățenilor din 7 țări musulmane a provocat un val de indignare în SUA, care a alimentat uriașe proteste.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » Mesaj bizar de la Donald Trump, în care vorbește despre Al Treilea Război Mondial!