Meniu
Search
x

Mesajul lui Macron, la împlinirea a 20 de ani de la atentatele din 11 septembrie: "Vom lupta mereu pentru libertate"

Sâmbătă, preşedintele Franţei le-a adus un omagiu victimelor atacurilor teroriste produse pe 11 septembrie 2001 în Statele Unite. Emmanuel Macron a scris, pe contul său de Twitter, că lupta pentru libertate va continua.

De Redactia Observator la 11.09.2021, 19:07

Într-un mesaj postat pe Twitter, atât în limba franceză, cât şi în engleză, preşedintele Emmanuel Macron a subliniat: "Nu vom uita niciodată. Vom lupta mereu pentru libertate". De asemenea, preşedintele Franţei a difuzat o înregistrare video a momentului în care drapelul SUA este montat la Palatul Élysée, alături de steagul Franţei şi de cel al Uniunii Europene.

Statele Unite comemorează sâmbătă împlinirea a 20 de ani de la producerea atentatelor teroriste comise în oraşele New York şi Washington. În atacurile atribuite reţelei teroriste Al-Qaida şi-au pierdut viaţa 2.977 de persoane, iar aproximativ 25.000 de oameni au fost răniţi.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Mesajul lui Macron, la împlinirea a 20 de ani de la atentatele din 11 septembrie: "Vom lupta mereu pentru libertate"