Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mesajul lui Macron, la împlinirea a 20 de ani de la atentatele din 11 septembrie: "Vom lupta mereu pentru libertate"

Sâmbătă, preşedintele Franţei le-a adus un omagiu victimelor atacurilor teroriste produse pe 11 septembrie 2001 în Statele Unite. Emmanuel Macron a scris, pe contul său de Twitter, că lupta pentru libertate va continua.

de Redactia Observator

la 11.09.2021 , 19:07

Drapelul SUA, alături de steagul Franţei şi steagul UE, la Palatul Élysée
Drapelul SUA, alături de steagul Franţei şi steagul UE, la Palatul Élysée - Captură foto Twitter

Într-un mesaj postat pe Twitter, atât în limba franceză, cât şi în engleză, preşedintele Emmanuel Macron a subliniat: "Nu vom uita niciodată. Vom lupta mereu pentru libertate". De asemenea, preşedintele Franţei a difuzat o înregistrare video a momentului în care drapelul SUA este montat la Palatul Élysée, alături de steagul Franţei şi de cel al Uniunii Europene.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Statele Unite comemorează sâmbătă împlinirea a 20 de ani de la producerea atentatelor teroriste comise în oraşele New York şi Washington. În atacurile atribuite reţelei teroriste Al-Qaida şi-au pierdut viaţa 2.977 de persoane, iar aproximativ 25.000 de oameni au fost răniţi.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri externe » Mesajul lui Macron, la împlinirea a 20 de ani de la atentatele din 11 septembrie: "Vom lupta mereu pentru libertate"