Antena Meniu Search
x

"Mi-a frânt inima!" Drama prin care a trecut Sharon Stone, după celebra scenă din ''Basic Instinct''. Detaliul care a cântărit greu în pierderea custodiei copilului

Actrița Sharon Stone declară că scena celebră din „Basic Instinct” în care pune picior peste picior a dus la pierderea custodiei fiului său, după ce judecătorul de la procesul de divorț din 2004 l-a întrebat pe copilul ei de 4 ani dacă știa că mama sa face "filme cu sex".

de Redactia Observator

la 09.03.2023, 19:03

Sharon Stone alături de fiul său Roan
Sharon Stone alături de fiul său Roan - Profimedia Images

Stone a vorbit în cadrul podcastului Table for Two și a susținut că rolul ei din „Basic Instinct” din 1992 al lui Paul Verhoeven a fost "folosit ca armă împotriva ei" în lupta pentru custodia fiului, Roan, pe care l-a adoptat împreună cu soțul ei de atunci, Phil Bronstein, în 2000, relatează The Guardian.

Drama prin care a trecut Sharon Stone, după celebra scenă din ''Basic Instinct''

"Am pierdut custodia copilului meu", a declarat Stone. "Ca un fel de abuz din partea sistemului, am fost judecată ce fel de părinte am fost, pentru că am făcut acel film", a mai adăugat actrița. Stone a continuat, făcând referire la scena de interogatoriu din Basic Instinct, în care pune picior peste picior: "Oamenii se plimbă fără haine pe ei deloc la televizor acum, iar voi ați văzut poate cam o șaisprezecime de secundă de posibilă nuditate a mea - și am pierdut custodia copilului meu".

Stone a primit dreptul de vizitare a fiului ei, care are acum 22 de ani. Decizia judecătorului a contribuit la faptul că a fost internată în spital mai târziu în acel an cu probleme cardiace, a spus ea. "Mi-a frânt inima!", a spus Stone. "Mi-a frânt inima la propriu!"

Anul trecut, Stone a publicat o carte de memorii, "The Beauty of Living Twice", în care și-a reiterat convingerea că Verhoeven a păcălit-o să se expună în scena respectivă, spunând că nu a avut nicio idee că o astfel de scenă va fi folosită până când nu a fost la o proiecție alături de agenți și avocați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » "Mi-a frânt inima!" Drama prin care a trecut Sharon Stone, după celebra scenă din ''Basic Instinct''. Detaliul care a cântărit greu în pierderea custodiei copilului