Antena Meniu Search
x

OBSERVATOR SPECIAL: Mielul, animal de companie

Mielul, animalutul acela simpatic si zglobiu, cu blana moale, cu privirea inocenta chiar trebuie transformat in friptura sau drob?! Un gand inadmisibil pentru o americanca, mare iubitoare de miei. Femeia tine atat de mult la animalele ei, doua la numar, incat le-a transformat in… miei de casa

Vezi și

Dasher si Eddie pot spune ca sunt cei mai norocosi miei din lume! In afara faptului ca au cea mai buna stapana din lume, care nu ar permite in ruptul capului sa fie taiati, mieii nu locuiesc in staul, ci in casa. Cum se comporta asemenea animale atunci cand stau in acelasi loc cu oamenii? Cam ca niste catei. Se joaca cu mingea, urmaresc o jucarie teleghidata, inspecteaza toate colturile. Eddie mai are, insa, o placere. Fiind o mieluta, e normal sa o intereseze tot ce se intampla in bucatarie. In special, daca vasele puse in masina de spalat sunt impecabile. Aterizarea de pe usa aparatului e mai dificila, dar Eddie reuseste sa depaseasca momentul.

Dar acum sa luam o mica pauza si sa ne gandim de ce ar coabita cineva cu doi miei?! Pentru ca sunt foarte-foarte distractivi. Dasher stie sa demonstreze asta cat se poate de bine. Topaie de parca ar fi pe arcuri, in hohotele de ras ale stapanei. Desigur, luat de val, mielul reuseste performanta sa se supere si pe o pereche de papuci. Dar asta e, cand esti mititel, mai faci si greseli.

Va intrebati ce fac cei doi miei atunci cand raman singuri acasa. Exact ce fac si doi copii lasati nesupravegheati pentru cateva minute. Dar, daca puii de om topaie pe pat pana ridica tot praful la tavan, puii de oaie prefera canapeaua. Si, evident, dupa o repriza de sarituri, si puii de oaie ajung sa se certe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » OBSERVATOR SPECIAL: Mielul, animal de companie