Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Moartea unui fotbalist de 15 ani şochează Paraguayul. Tânărul a fost ucis în bătaie de rivali, la meciul de debut

Moartea unui fotbalist de numai 15 ani, în urma loviturilor primite într-o încăierare care a întrerupt meciul în care evolua, a şocat, luni, Paraguayul, iar autorităţile anchetează cauzele şi responsabilii, transmite EFE, citat de Agerpres.

de Redactia Observator

la 17.09.2024 , 12:43

Moartea unui fotbalist de 15 ani şochează Paraguayul. Tânărul a fost ucis în bătaie de rivali, la meciul de debut Moartea unui fotbalist de 15 ani şochează Paraguayul. Tânărul a fost ucis în bătaie de rivali, la meciul de debut - ultimahora.com

Adolescentul, identificat drept Ismael, debuta în ziua în care a murit la echipa clubului Nacional din oraşul San Bernardino. După primele informaţii, victima a fost atacată de jucători ai echipei rivale, Boqueron FBC din Asuncion, cu puţin timp înainte de fluierul final. Boqueron FBC evoluează în campionatul Under-15 al şcolilor de fotbal din Paraguay.

Antrenorul echipei Nacional, Leonardo Vit, a declarat presei că adolescentul, a căzut ''inconştient'' după ce a primit o lovitură în spate. Ismael a fost lovit ''de două-trei ori de alte persoane'', în timp ce era căzut la pământ, a precizat Vit.

Băiatul a încetat din viaţă la spital

Articolul continuă după reclamă

Medicii celor două echipe i-au acordat primul ajutor, dar Ismael nu mai respira, iar ''pulsul său era slab''. Ulterior, adolescentul a fost transportat la Spitalul San Pablo din Asuncion, iar apoi la Spitalul de Traumatologie, unde a încetat din viaţă, duminică. Leonardo Vit a asigurat că agresorul lui Ismael a fost ''un jucător al echipei Boqueron''.

Ministerul Public a anunţat că procuroarea Rosa Noguera a deschis o anchetă pentru presupusa infracţiune de omor pentru a determina circumstanţele morţii lui Ismael. Noguera a precizat că este suspectat un adolescent de 14 ani, care s-ar fi predat autorităţilor. Au fost convocaţi organizatorii turneului, proprietarul bazei sportive, directorii tehnici ai echipelor, jucătorii şi părinţii lor.

Conform primelor versiuni ale incidentului, în momentul în care a izbucnit altercaţia ''suspectul, care nu participa la meci, a intrat pe teren şi a agresat victima''.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Ştiri externe » Moartea unui fotbalist de 15 ani şochează Paraguayul. Tânărul a fost ucis în bătaie de rivali, la meciul de debut