Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Moment de senzație cu Tom Cruise, la închiderea Jocurilor Olimpice. Actorul a coborât în rapel pe Stade de France

Ceremonia de încheiere a Jocurilor Olimpice de pe Stade de France a fost urmărită, din tribune şi de pe teren, de peste 70 de oameni: spectatori şi sportivi. Steagul României a fost purtat de Mihaela Cambei, sportiva medaliată cu argint la haltere. Iar steagul olimpic a fost luat de însuşi Tom Cruise. Acesta a ajuns la Los Angeles, oraşul care va găzdui următoarea ediţie a Jocurilor Olimpice, în 2028. 

de Redactia Observator

la 12.08.2024 , 14:32

Înotătorul francez Léon Marchand a fost cel care a adus la Stade de France flacăra olimpică. Împreună cu alţi şase sportivi, dar şi cu președintele Comitetului Internațional Olimpic, au suflat în felinar, marcând astfel sfârşitul olimpiadei. 

Cel mai aşteptat moment al serii a fost apariţia lui Tom Cruise, care nu a dezamăgit nici acum. Actorul american a coborât în rapel mijlocul stadionului. 

De aici, el a luat steagul olimpic de la gimnasta Simone Biles şi a plecat cu motocicleta. A urmat o serie de imagini pre-înregistrate, în care Tom Cruise s-a paraşutat deasupra Los Angeles-ului, orașul care va găzdui Jocurile Olimpice din 2028. 

Vezi și

În LA, mai mulţi artişti întreţineau deja atmosfera. Ceremonia de închidere a inclus momente din partea marilor nume internaţionale printre care Red Hot Chili Peppers şi Billie Eilish. Nu a lipsit nici Snoop Dogg, care a cucerit Internetul cu apariţiile sale în timp ce se afla la Jocurile Olimpice. Rapper-ul a avut şi un invitat special - Dr. Dre. 

Pe acelaşi subiect

Ediţia cu numărul 33 a Jocurilor Olimpice s-a încheiat pe ritmurile melodiei "My Way", interpretată de cântăreața Yseult. Sfârşitul piesei a fost unul grandios - un spectaculos foc de artificii s-a înălţat deasupra stadionului. 

Moment spectaculos cu Tom Cruise, la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice

În arenă şi-a făcut apariţia, în stil Misiune Imposibilă, coborând în rapel de pe acoperişul Stade de France, celebrul actor Tom Cruise. El a preluat steagul olimpic şi a plecat cu motocicleta. 

Tom Cruise a ajuns apoi ca prin magie la Los Angeles cu drapelul, călătorie presărată cu cascadorii şi momente impresionante prezentate într-un filmuleţ de organizatori. La Los Angeles, steagul olimpic a parcurs oraşul printr-o ştafetă ca la torţa olimpică, în ritmurile trupei Red Hot Chili Peppers, care cânta pe faimoasa plajă Venice Beach.

Pe parcurs, au apărut olimpicii Kate Courtney (mountain bike, 2020), Michael Johnson (atletism, de patru ori campion olimpic, 1992-2000) şi Jagger Eaton (skateboarding, de două ori medaliat olimpic, 2020-2024).

Momentul Red Hot Chilli Peppers a fost urmat de un moment Billie Eilish, de Snoop Dogg şi Dr Dre.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » Moment de senzație cu Tom Cruise, la închiderea Jocurilor Olimpice. Actorul a coborât în rapel pe Stade de France