Antena Meniu Search
x

Momentul în care doi tineri cad de la balcon, după ce balustrada cedează sub greutatea lor, în Rusia. VIDEO

Doi tineri din Rusia au fost la un pas de moarte după ce balustrada balconului pe care se aflau a cedat, iar aceștia au căzut aproximativ opt metri în gol. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 31.05.2021, 16:52

Momentul în care doi tineri cad de la balcon, după ce balustrada cedează sub greutatea lor, în Rusia
Momentul în care doi tineri cad de la balcon, după ce balustrada cedează sub greutatea lor, în Rusia - captura Twitter

În imaginile surprinse de un trecător se văd cei doi tineri, Olga Volkova și Yevgeny Karlagin, ambii în vârstă de 35 de ani, cum se luptă corp la corp pe balcon, după o ceartă care a atras toate privirile celor aflați în zonă.

Cuplul se prăbușește pe trotuar, de la aproape 8 metri înălţime

După un schimb de replici, cei doi încep să se îmbrâncească, însă balustrada balconului cedează și în câteva secunde cuplul se prăbușește pe trotuar, de la aproape 8 metri înălţime.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Tinerii au fost transportați de urgență la spital, unde au fost operați pentru răni grave, dar care nu le pun viața în pericol, scrie Daily Mail.

Incidentul a avut loc în Sankt Petersburg

Autoritățile din Sankt Petersburg au anunțat că investighează incidentul după ce cuplul, care are un copil mic, ar fi suferit fracturi ale membrelor.

Parchetul de stat verifică dacă balconul a fost prost amenajat sau în stare de degradare, ceea ce poate duce la tragerea la răspundere a celor găsiți vinovați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Momentul în care doi tineri cad de la balcon, după ce balustrada cedează sub greutatea lor, în Rusia. VIDEO