Antena Meniu Search
x

Momentul în care părinții unui copil sunt dați jos din mașină și omorâți de ruși în fața lui

Atrocitățile comise de ruși în Ucraina nu cunosc limite. Un incident produs pe 7 martie a îngrozit o lume întreagă. Un copil de doar 6 ani a fost martorul uciderii părinților săi, de către invadatori, în timp ce familia se îndrepta spre Kiev.

de Redactia Observator

la 08.04.2022, 13:46

Momentul în care părinții unui copil sunt dați jos din mașină și omorâți de ruși în fața lui
Momentul în care părinții unui copil sunt dați jos din mașină și omorâți de ruși în fața lui - Captură video

Tragedia de pe 7 martie a fost filmată cu drona, de către Oleksandr Radzikhovskiy de la Forțele de Apărare Teritorială a Ucrainei și membru al companiei Bugatti, o unitate specială de colectare a informațiilor care operează la periferia Kievului.

În imagini se vede cum o mașină care se îndrepta spre Kiev este oprită de militarii ruși, iar șoferul coboară. O secundă mai târziu, cade secerat la pământ. Bărbatul și-a ridicat mâinile deasupra capului, dar a fost împușcat pe loc.

După ce șoferul a fost împușcat, trupele ruse se apropie de vehicul. Două persoane - despre care CNN a confirmat ulterior că erau fiul în vârstă de șase ani al bărbatului și o prietenă de familie - ies din mașină. Femeia îl îmbrățișează pe băiețelul care tocmai își pierduse părinții: Maksim, în vârstă de 32 de ani, care era nemișcat la pământ, și mama sa, Ksenia, în vârstă de 37 de ani, care a fost ucisă de focuri de armă în interiorul mașinii.

Micuțul Gordey și femeia sunt apoi duși de către forțele ruse într-o zonă împădurită. Între timp, alți soldați cercetează mașina și inspectează cadavrul lui Maksim înainte de a-l târî la marginea drumului. Potrivit CNN, cei doi supraviețuitori au fost eliberați ulterior de ruși.

La aproape o lună de la incident, CNN a vizitat locul groazei de pe autostrada E-40 de lângă Myla. Jurnaliștii au descoperit cadavre în descompunere, împrăștiate de-a lungul drumului, cadavre carbonizate sprijinite de vehiculele pe care le conduceau, dar și mașina văzută în înregistrarea realizată cu drona pe 7 martie, mașina familiei Iovenko.

Kremlinul a respins acuzațiile potrivit cărora ar fi vizat civili sau infrastructura civilă în ceea ce numește „operațiune militară specială” din Ucraina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri externe » Momentul în care părinții unui copil sunt dați jos din mașină și omorâți de ruși în fața lui