Antena Meniu Search
x

Momentul în care un bărbat în scaun cu rotile este înjunghiat în timp ce mănâncă într-un restaurant Taco Bell. Atacatorul, căutat de poliţiştii americani

Un bărbat de 82 de ani care se afla într-un scaun cu rotile a fost înjunghiat de un alt bărbat în timp ce lua masa într-un restaurant Taco Bell din Los Angeles.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 14.10.2022, 17:28

Bărbat înjunghiat într-un restaurant
Bărbat înjunghiat într-un restaurant - Captură Video / Twitter

Departamentul de poliție din Los Angeles (LAPD) a fost solicitat la o intervenţie, în blocul 12000 din Bulevardul Venice pe data de 3 octombrie, în jurul orei 19, scrie foxla.com.

Potrivit LAPD, suspectul s-a apropiat de bărbatul în vârstă din spate în timp ce lua masa într-un restaurant Taco Bell. Suspectul l-a înjunghiat apoi pe bărbatul din scaunul cu rotile la nivelul gâtului și umărului, apoi a fugit de la fața locului, au transmis poliţiştii.

Înjunghiat în timp ce mânca la restaurant

Suspectul a fost descris ca fiind un bărbat chel cu o vârstă cuprinsă între 20 sau 30 de ani. Suspectul ar avea o înălţime de până la 1,67 metri și cântăreşte aproximativ 58 de kilograme.

Pe acelaşi subiect

Suspectul are, de asemenea, un tatuaj mare pe ceafă și un mic tatuaj lângă ochiul stâng, au mai spus reprezentanţii LAPD.

Bărbatul în scaun cu rotile a fost transportat de urgență la spital în urma incidentului. El rămâne internat pentru recuperare

Imaginile de supraveghere ale incidentului au fost făcute publice în speranța de a-l găsi pe suspectul care a înjunghiat clientul din restaurant.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Momentul în care un bărbat în scaun cu rotile este înjunghiat în timp ce mănâncă într-un restaurant Taco Bell. Atacatorul, căutat de poliţiştii americani