Antena Meniu Search
x

Momentul dramatic în care un jurnalist trage trei focuri de armă asupra fostei iubite, în Brazilia. Bărbatul s-a sinucis apoi - VIDEO

Momente dramatice surprinse de camerele de supraveghere ale unei farmacii din Brazilia. Un bărbat rănit în dragoste şi-a împuşcat fosta iubită de trei ori, apoi s-a sinucis.

de Redactia Observator

la 01.07.2021, 09:09

Momentul în care un jurnalist trage trei focuri de armă asupra fostei iubite, în Brazilia. Bărbatul s-a sinucis apoi - VIDEO
- Captura camera de supraveghere / DailyMail

Jose Marcondes, un jurnalist brazilian în vârstă de 46 de ani, a urmărit-o pe Nadia Vilela, fosta lui iubită în vârstă de 33 de ani, până la locul acesteia de muncă. Bărbatul era supărat pentru că femeia a pus punct relaţiei după doar o lună, informează DailyMail.

Marcondes venise la farmacie cu gândul să o convingă pe Nadia să revină la sentimente mai bune şi să reia relaţia. Camerele de supraveghere arată că bărbatul a aşteptat afară până au plecat toţi clienţii, apoi a intrat să discute cu fosta sa iubită. Pentru că răspunsul femeii a fost negativ, Marcondes şi-a ieşit din minţi.

Marcondes a tras trei focuri de armă în direcţia Nadiei, apoi şi-a pus pistolul la tâmplă şi s-a sinucis. Marcondes a fost transportat imediat la spital, dar nu a mai putut fi salvat de medici. Nadia Vilela a ajuns şi ea la urgenţe, iar medicii au declarat că starea ei este stabilă.

Pentru că bărbatul era posesiv şi nu suporta gândul despărţirii, poliţia locală i-a propus Nadiei să obţină un ordin de restricţie în ceea ce-l priveşte pe Marcondes. Femeia nu a dorit acest lucru pentru că nu a crezut că jurnalistul în vârstă de 46 de ani i-ar putea face rău vreodată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Momentul dramatic în care un jurnalist trage trei focuri de armă asupra fostei iubite, în Brazilia. Bărbatul s-a sinucis apoi - VIDEO