Video

Momentul în care atacatorul de 19 ani de la școala din Rusia e pus la pământ de polițiști

De Ana Maria Ghiarasim.
Publicat: 11.05.2021, 11:43.
Actualizat: 11.05.2021, 12:17

Mai multe persoane au fost ucise, marți, într-un atac armat la o școală din Rusia, unde un tânăr de 19 a deschis focul și a executat un profesor, apoi mai mulți elevi. Momentul în care atacatorul de 19 ani este pus la pământ de polițiști a fost filmat dintr-o clădire de vizavi de școală.

Momentul în care unul dintre atacatorii de la școala din Rusia e pus la pământ de polițiști

Momentul în care unul dintre atacatorii de la școala din Rusia e pus la pământ de polițiști

Profimedia Images

Inițial, presa rusă anunța că există doi atacatori în masacrul de la Kazan, însă informațiile oficiale indică că, de fapt, tânărul de 19 ani, Ilnaz Galyaviev, a acționat singur. El fusese student al școlii în care a comis atacul.

Citește și:

Fotografia atacatorului de 19 ani, Ilnaz Renatovich Galyaviev

Mai mulți elevi s-au aruncat de la ferestre să scape din calea gloanțelor

Un purtător de cuvânt al primăriei orașului a declarat jurnaliștilor că elevii de la școală și de la o grădiniță vecină au fost evacuați după „un accident”.

Imagini video arătau vehicule de urgență parcate în afara școlii, cu oameni care alergau spre clădire. Existau și imagini cu ferestre sparte cu resturi aruncate în stradă. De asemenea, mai mulți elevi au sărit de la ferestre, de la etajul al treilea, de frica de a fi împușcate.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.