Antena Meniu Search
x

Motivul pentru care o tânără are 11 copii cu 8 bărbați diferiți: "Dacă ai un partener și rămâi fără el, ai zero parteneri. Dar dacă ai 8 și pleacă 3, rămâi cu 5"

O tânără din Memphis are 11 copii cu 8 bărbați diferiți și, glumind, spune că mai vrea 19. Ea își explică alegerea, invocând considerente pur matematice, notează Mediafax.

de Redactia Observator

la 30.10.2022, 18:27

Motivul pentru care o tânără are 11 copii cu 8 bărbați diferiți: "Dacă ai un partener și rămâi fără el, ai zero parteneri. Dar dacă ai 8 și pleacă 3, rămâi cu 5"
- Instagram / Phieaudora

Adoră tatuajele, are peste 90.000 de urmăritori pe TikTok și are 11 copii de la 8 bărbați diferiți. Phi își împărtășește videoclipurile amuzante cu copiii ei pe rețelele de socializare și este mândră de asta. Sătulă de acuzațiile celor care îi critică alegerile, ea a decis să îi reducă la tăcere pe critici, relatează Il Messaggero. Alegerea sa de a avea 11 copii cu 8 bărbați diferiți are un motiv „matematic”.

Tânăra explică ecuația: "Dacă ai un partener și rămâi fără el, ai zero parteneri. Dar dacă ai 8 și pleacă 3, rămâi cu 5". Pentru cei cărora le este greu să înțeleagă, Phi a adăugat mai multe detalii: "Dacă aș avea un singur copil de la un singur tată și acesta ar pleca sau ar muri, copilul meu ar fi orfan, dar dacă aș avea 8 și 3 ar pleca sau ar muri, copiii mei ar avea tot 5 tați ....". Phi a mai spus, pe un ton glumeț, că nu are de gând să se oprească prea curând și că nu va fi fericită cu doar 11 copii: "Vreau să mai am încă 19, doar ca să ajung la un număr par, 30."

Phi îi alege pe viitorii tați în prinicipal pe aplicațiile de dating. Dacă cineva crede că tânăra face asta pentru a obține beneficii financiare de la guvern, ea însăși dezminte acest lucru: astfel, într-un videoclip, ea arată un document potrivit căruia statul îi dă doar 10 dolari la fiecare patru săptămâni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Motivul pentru care o tânără are 11 copii cu 8 bărbați diferiți: "Dacă ai un partener și rămâi fără el, ai zero parteneri. Dar dacă ai 8 și pleacă 3, rămâi cu 5"