Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un muncitor român din Italia a şlefuit peretele unei clădiri cu flexul până a tăiat cablul principal de alimentare şi s-a electrocutat

Un muncitor român care lucra la reabilitarea faţadei unei clădiri din Milano, avea sarcina de a şlefui peretele după construcţie. Românul a şelfuit atât de mult peretele, încât a ajuns la cablul principal de alimentare al clădirii, electrocutându-se şi fiind transportat în stare gravă la spital.

de Cristian Ionescu

la 15.06.2019 , 11:41

Un muncitor român din Italia a şlefuit peretele unei clădiri cu flexul până a tăiat cablul principal de alimentare şi s-a electrocutat

Un muncitor român în vârstă de 38 de ani, care lucra la reabilitarea faţadei unei clădiri din Milano, avea sarcina de a şlefui peretele clădirii după construcţie.

Românul a şelfuit atât de mult peretele, încât a ajuns la cablul principal de alimentare al clădirii, electrocutându-se şi fiind transportat în stare gravă la spital.

Un muncitor român din Italia a şlefuit peretele unei clădiri cu flexul până s-a electrocutat

Articolul continuă după reclamă

Un accident de muncă a avut loc la fosta fabrică de tutun din Milano, unde un muncitor român a tăiat cablul principal de alimentare cu curent electric al clădirii, în timp ce şlefuia faţada.

Românul, în vârstă de 38 de ani, a fost internat la spitalul din Niguarda cu arsuri grave pe față și pe brațe, anunţă milanotoday.it.

Omul lucra la peretele clădirii, care fusese reconstruit. În acel moment, încă nu este clar de ce,  a tăiat un cablu de înaltă tensiune, electrocutându-se, fiind rănit grav.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Un muncitor român din Italia a şlefuit peretele unei clădiri cu flexul până a tăiat cablul principal de alimentare şi s-a electrocutat