Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Muncitor român, rănit grav într-o explozie pe un şantier din Ibiza. Bărbatul de 51 de ani are arsuri de gradul I pe față

Trei bărbaţi, între care unul din România, au fost răniţi, vineri, într-o explozie care a avut loc în timp ce lucrau într-un şanţ pe un şantier din Ibiza, relatează Periodico de Ibiza y Formentera, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 08.06.2024 , 13:37

Muncitor român, rănit grav într-o explozie pe un şantier din Ibiza. Bărbatul de 51 de ani are arsuri de gradul I pe față
Muncitor român, rănit grav într-o explozie pe un şantier din Ibiza. Bărbatul de 51 de ani are arsuri de gradul I pe față - Shutterstock (poză ilustrativă)

Potrivit Departamentului de Sănătate din Ibiza y Formentera (ASEF), deflagraţia s-a produs în jurul orei locale 11.00 în şanţul în care lucrau cei trei bărbaţi, care s-au prezentat singuri la spitalul Can Misses pe cu arsuri de diferite grade.

Muncitor român, rănit într-o explozie pe un şantier din Ibiza

Doi dintre ei au fost internaţi la secţia de traumatologie şi se află în stare stabilă, cu arsuri de gradul I la nivelul capului, feţei şi gâtului. Unul dintre ei este din România şi are 51 de ani, iar celălalt este portughez şi are 45 de ani, potrivit ASEF.

Articolul continuă după reclamă

Cel de-al treilea bărbat, în vârstă de 52 de ani şi de naţionalitate algeriană, este cel care se află în stare mai gravă, fiind internat iniţial la secţia de terapie intensivă de la Can Misses, dar după ce a fost stabilizat a fost transferat la unitatea de arşi de la spitalul La Fe din Valencia, cu arsuri de gradul doi pe 45% din suprafaţa corpului, în principal pe faţă, cap şi gât.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Muncitor român, rănit grav într-o explozie pe un şantier din Ibiza. Bărbatul de 51 de ani are arsuri de gradul I pe față