Antena Meniu Search
x

Video Tragedie în Taiwan: Cel puțin 46 de morți, după ce un bloc cu 13 etaje s-a aprins ca o torță. Incendiul a fost devastator

Cel puțin 46 de oameni au murit, iar alți 41 sunt răniți, după un incendiu devastator izbucnit la un bloc din orașul Kaohsiung, din sudul Taiwanului. Bilanțul deceselor nu este unul final.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 14.10.2021, 20:04

Vezi și

Clădirea cu 13 etaje a luat foc în jurul orei 3:00, ora locală, au anunțat oficialii taiwanezi, iar pompierii au transmis într-un comunicat că flăcările au fost "extrem de puternice" și au distrus mai multe etaje. Cel puțin 13 trupuri au fost duse direct la morgă, le-a spus reporterilor șeful brigăzii de pompieri, Li Ching-hsiu. Alți 14, fără semne vitale, au fost duși la spital, unde s-au pronunțat decesele. Potrivit The Washington Post, bilanțul final al victimelor urmează să fie făcut de către personalul medical. Efoturile de salvare și de căutare a victimelor s-au întins până în cursul după-amiezii.

Clădirea, cuprinsă de flăcări uriașe

Pe imaginile surprinse imediat după izbucnirea incendiului se pot observa flăcări ce ard cu intensitate și degajări mari de fum. Căldura emisă a fost una infernală, iar multe victime nu au avut nicio șansă de a scăpa cu viață. Nu este clar, până la ora transmiterii acestei știri, din ce cauză s-a produs nenorocirea. Mai mulți martori au declarat pentru presa locală că au auzit explozii în mijlocul nopții. Clădirea are circa 40 de ani vechime și adăpostea magazine, la etajele inferioare, și apartamente, la cele superioare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Tragedie în Taiwan: Cel puțin 46 de morți, după ce un bloc cu 13 etaje s-a aprins ca o torță. Incendiul a fost devastator