Antena Meniu Search
x

Nereguli uriaşe într-o destinaţie "de vis" din Grecia. Barurile obişnuiau să servească clienţilor băuturile lăsate neterminate de ceilalţi

Ce nu a terminat de băut un client, bea următorul. Este noua practică a unor baruri din Corfu care vindeau turiștilor băuturile lăsate neterminate de alți clienți. 

de Redactia Observator

la 12.09.2023, 08:24

Vezi și

Autorităţile din Grecia au descoperit că unele baruri din Corfu obişnuiesc să pună deoparte băuturile pe care nu le terminau clienţii şi să le vândă altora. Practica aceasta a devenit din ce în ce mai folosită, chiar şi la baruri celebre de pe insulă.

Barurile au fost închise şi amendate de către autorităţi

În timpul unor verificări pentru a afla dacă barurile emit bonuri fiscale sau dacă folosesc alcool de contrabandă, autorităţile elene au descoperit că shot-urile servite sunt, de fapt, reutilizate. 

Controlul a dus, însă, şi la confirmarea suspiciunilor poliţiştilor - zeci de mii de bonuri fiscale nu au fost eliberate, iar unele baruri vindeau alcool care ar fi putut fi introdus ilegal în țară. Toate aceste afaceri au fost închise pentru 48 de ore şi amendate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Nereguli uriaşe într-o destinaţie "de vis" din Grecia. Barurile obişnuiau să servească clienţilor băuturile lăsate neterminate de ceilalţi