Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Nikki Haley, fostă candidată la preşedinţia SUA, a scris "Anihilează-i!" pe un obuz israelian

Nikki Haley, fostă candidată la preşedinţia SUA, a scris "Anihilează-i!" pe un obuz al IDF în timpul unei vizite în Israel.

de Redactia Observator

la 29.05.2024 , 16:13

Nikki Haley, fostă candidată la preşedinţia SUA, a scris "Anihilează-i!" pe un obuz israelian Nikki Haley, fostă candidată la preşedinţia SUA, a scris "Anihilează-i!" pe un obuz israelian - Captură X

Politiciana republicană a postat pe platforma X, fostul Twitter, imagini în care apare scriind mesajul "Anihilează-i! America iubeşte Israelul întotdeauna" pe o rachetă israeliană, adăugând în postarea sa: "rachetele erau destinate Hamas".

Nikki Haley: "Nu vă opriţi până când nu veţi câştiga"

"SUA sprijină Israelul. Astăzi, Israelul luptă împotriva duşmanilor SUA. Nu vă opriţi până când nu veţi câştiga", a declarat ea, în timpul vizitei sale alături de deputatul israelian Danny Danon, potrivit Mediafax.

Articolul continuă după reclamă

Sintagma "Finish them" este similară cu o replică cunoscută din jocurile Mortal Kombat în care învingătorul din ultima rundă a unui meci aplică adversarului învins o lovitură de final brutală.

Pe acelaşi subiect

Danon, care este, de asemenea, un fost ambasador ONU, a declarat că Haley a scris "pe un obuz în timpul unei vizite la un post de artilerie de la graniţa de nord".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vizita are loc pe fondul atacurilor asupra oraşului Rafah din sudul Fâşiei Gaza. Un oficial al agenţiei ONU pentru refugiaţii palestinieni, UNWRA, a declarat marţi pentru DW că bombardamentele asupra oraşului Rafah "au continuat şi s-au intensificat".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri externe » Nikki Haley, fostă candidată la preşedinţia SUA, a scris "Anihilează-i!" pe un obuz israelian