Antena Meniu Search
x

Foto "Nimic nu mai are sens". Româncă, ucisă de soţul ei cu 29 de ani mai mare, în Viena. Din cauza datoriilor, cei doi ar fi încercat să îşi pună împreună capăt zilelor

O româncă în vârstă de 34 de ani a murit joi, după ce a fost înjunghiată de soţul ei de 63 de ani de origine austriacă. Cei doi ar fi vrut să îşi pună capăt vieţii din cauza datoriilor. La faţa locului, salvatorii l-au găsit pe bărbat grav rănit, dar în viaţă.

de Redactia Observator

la 09.10.2023, 11:37

"Nimic nu mai are sens". Româncă, ucisă de soţul ei cu 29 de ani mai mare, în Viena. Din cauza datoriilor, cei doi ar fi încercat să îşi pună împreună capăt zilelor
"Nimic nu mai are sens". Româncă, ucisă de soţul ei cu 29 de ani mai mare, în Viena. Din cauza datoriilor, cei doi ar fi încercat să îşi pună împreună capăt zilelor - krone.at

Operațiune majoră în Viena-Liesing. Potrivit informațiilor de la poliție, un austriac în vârstă de 63 de ani și-ar fi informat, printr-un telefon, nepotul că vrea să-și ia viața și pe cea a soției sale, o româncă de 34 de ani. Serviciile de urgență au fost anunțate imediat. La scurt timp mai târziu cuplul a fost găsit întins pe podea la primul etaj al casei, relatează Krone.

Bărbatul, găsit în viaţă

Medicul de urgență nu a putut decât să declare decesul femeii, ea având tăieturi și răni grave provocate de înjunghiere. Totodată, bărbatul care era încă în viață a primit îngrijiri medicale de urgență. Potrivit poliției din Viena, în imediata apropiere a celor două persoane se aflau două cuțite.

Potrivit primelor investigații, bărbatul ar fi lăsat o scrisoare de adio. Atât el, cât și soția lui au semnat acest lucru. Spune, printre altele: „Nimic nu mai are sens...”

Datoriile i-ar fi motivat să recurgă la gestul extrem

Suspectul în vârstă de 63 de ani nu a fost încă audiat. Motivul crimei ar fi putut fi cauzat de datoriile mari care ar fi împovărat cuplul. Cuplul s-a mutat în noua casa acum 4 săptămâni. Pentru că bărbatul de 63 de ani nu a putut să ridice prețul de cumpărare de un milion de euro, joi ar fi trebuit să existe o discuție clarificatoare cu vânzătorul, dar această discuție nu a mai avut loc.

Pe baza constatărilor actuale, anchetatorii presupun că bărbatul de 63 de ani ar fi putut săvârși o crimă violentă. Viața bărbatului este încă în pericol din cauza rănilor grave.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » "Nimic nu mai are sens". Româncă, ucisă de soţul ei cu 29 de ani mai mare, în Viena. Din cauza datoriilor, cei doi ar fi încercat să îşi pună împreună capăt zilelor