Antena Meniu Search
x

Noi DETALII ŞOCANTE în cazul românilor SPULBERAŢI intenţionat de un şofer beat, la o spălătorie auto din Londra (VIDEO)

Noi detalii şocante ies la iveală în cazul celor cinci români accidentaţi intenţionat, duminică dimineaţă, de un şofer băut, lângă o spălătorie auto din Londra.

Vezi și

Noi detalii şocante ies la iveală în cazul celor cinci români accidentaţi intenţionat, duminică dimineaţă, de un şofer băut, lângă o spălătorie auto din Londra.

Potrivit presei britanice, înaintea de a produce carnagiul, şoferul în vârstă de 30 de ani, client al spălătoriei auto, s-a certat cu cei cinci români. 

Nervos, bărbatul a intrat cu maşina în angajaţii români. 

În urma incidentului, cinci persoane au fost rănite, inclusiv un tânăr care este în stare critică. 

Pe acelaşi subiect

Incidentul a avut loc în jurul orei locale 8.20 (10.20 ora României), atunci când maşina a părăsit carosabilul în apropiere de staţia de autobuz Cartford şi s-a izbit în oamenii adunaţi în faţa unei spălătorii de maşini din Bellingham. Martorii susţin că unul dintre răniţi l-a fugărit inclusiv pe stradă pe şofer, deşi avea faţa acoperită cu sânge.

Ulterior, poliţiştii au intervenit şi l-au arestat pe şoferul care a provocat accidentul rutier. Printre răniţi se numără un tânăr în vârstă de 25 de ani, iar starea acestuia este critică. Alte două persoane au fost grav rănite, dar sunt într-o stare stabilă, fiind vorba de o femeie de 35 de ani şi un bărbat de 25 de ani.

De asemenea, alţi doi bărbaţi în vârstă de 36 de ani şi, respectiv, 46 de ani au fost răniţi în accident, dar sunt internaţi în stare stabilă. Autorităţile l-au transportat şi pe şofer la spital, întrucât prezenta o leziune craniană.

Ce spune MAE român

Ministerul de Externe a aconfirmat că toți cei 5 oameni spulberați de un șofer, la Londra, sunt cetățeni români. Potrivit MAE, unul dintre ei e în stare critică, la Spitalul King’s College din Londra, alți 3 sunt, de asemenea, spitalizați, dar sunt în stare stabilă. Cel de-al cincilea român, care are răni mai ușoare, a fost externat.

”Autorităţile britanice continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele producerii incidentului”, se mai afirmă în comunicat. De asemenea, MAE precizează că Ambasadorul României îi va vizita astăzi pe răniții, care sunt internați la două spitale.

Potrivit presei britanice, românul aflat în stare gravă are 25 de ani. ”Dailymail” spune că se zbate între viață și moarte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Noi DETALII ŞOCANTE în cazul românilor SPULBERAŢI intenţionat de un şofer beat, la o spălătorie auto din Londra (VIDEO)