Antena Meniu Search
x

Nouă răniţi într-un incendiu la bordul portavionului USS Abraham Lincoln. Nava de luptă nu şi-a întrerupt manevrele în largul Californiei

Nouă marinari au fost răniți, după ce un incendiu a izbucnit la bordul portavionului USS Abraham Lincoln, în California, potrivit New.ro.

de Redactia Observator

la 01.12.2022, 10:12

Nava de luptă nu şi-a întrerupt manevrele în largul Californiei
Nouă răniţi într-un incendiu la bordul portavionului USS Abraham Lincoln - Profimedia

Incendiul a izbucnit marți dimineață, 29 noiembrie, iar cele nouă victime „au suferit răni ușoare și au fost tratate la bordul navei. Incendiul a fost localizat rapid şi stins, mulţumită eforturilor echipajului”, potrivit unui purtător de cuvânt al Flotei a 3-a a Marinei.

Nava de luptă nu şi-a întrerupt manevrele în largul Californiei

USS Abraham Lincoln, care face parte din Flota a 3-a a Marinei cu sediul în San Diego, „desfășura operațiuni de rutină în apropierea coastaei Californiei de Sud atunci când a avut loc incidentul”, a declarat Marina.

O anchetă a fost deschisă, însă portavionul nu şi-a întrerupt activitatea. 

În iulie 2020, un incendiu major a distrus în întregime o navă USS Bonhomme Richard, care se afla  portul din San Diego, în timpul unor operaţiuni de mentenanţă. În total, 21 de persoane au fost rănite atunci, iar un marinar a fost acuzat de declanșarea incendiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Nouă răniţi într-un incendiu la bordul portavionului USS Abraham Lincoln. Nava de luptă nu şi-a întrerupt manevrele în largul Californiei