Antena Meniu Search
x

O adolescentă din SUA, răpită când avea 16 ani, a trimis un mesaj de ajutor la aproximativ un an și jumătate de la dispariție

O adolescentă din SUA care a dispărut în 2019, după ce a fost răpită de propriul tată, a reușit să trimită unui prieten un mesaj în care cerea ajutor. Daphne Westbrook, care acum are aproape 18 ani, a comunicat recent cu un prieten pentru a-i spune că este în viață.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 12.03.2021, 19:04

Daphne Westbrook a fost răpita în octombrie 2019
O adolescentă din SUA, răpită când avea 16 ani, a trimis un mesaj de ajutor la aproximativ un an și jumătate de la dispariție - TENNESSEE BUREAU OF INVESTIGATION
  • Adolescenta a fost răpită în octombrie 2019, de tatăl ei.

Adolescenta, din Chattanooga, Tennessee, a dispărut în octombrie 2019, împreună cu unul dintre câinii ei, în timpul unei vizite de weekend la tatăl ei, John Westbrook, în vârstă de 43 de ani. Procurorul general din Tennessee, Neal Pinkston, care se ocupă de caz, a declarat că noile date din anchetă sugerează că fata intenționează să se sinucidă.

Rămâne neclar pentru presă, notează The Sun, ce tip de mesaj a trimis Daphne sau cum a fost el comunicat.

Rhona Curtsinger, mama adolescentei, a transmis un mesaj către fiica ei implorând-o să se întoarcă acasă. ”Vreau să știi că nu e nimeni supărat pe tine. Ești iubită! Nu e vina ta că te afli în această situație. Asta nu e vina ta și vreau să mă asigur că tu ești în regulă”, a spus femeia, într-un apel făcut prin intermediul Fox13.

Femeia spune că nu avea nici cea mai mică idee că fostul ei soț ar putea să-i răpească fiica.

Adolescenta ar fi drogată de tată, spun anchetatorii 

Anchetatorii se tem că bărbatul se folosește droguri pentru a-și menține fiica supusă și pentru a o controla. Ei spun că a folosit până acum aproximativ zece pseudonime diferite și că e un maestru al deghizărilor. 

Pinkston, care l-a acuzat pe Westbrook de răpire agravată în ciuda absenței sale, a declarat că fata a dezvoltat ”o afecțiune ciudată pentru tatăl ei pentru că înainte de răpire el îi punea la dispoziție alcool, marijuana, LSD și ciuperci cu efecte psihedelice”.

Pe 23 februarie, Westbrook a fost pus sub acuzare sub acuzația de răpire agravată în legătură cu dispariția lui Daphne, potrivit Biroului de Investigații din Tennessee.

Cuplul tată-fiică este căutat de agenții FBI

Anchetatorii cred că Westbrook ar fi călătorit spre vest, Daphne având contacte cunoscute în Colorado, New Mexico, California și Washington, dar nu exclude posibilitatea ca perechea să călătorească și în alte zone din SUA.

De asemenea, anchetatorii FBI nu cunosc cu ce tip de mașină se deplasează cuplul tată fiică prin SUA.

Se crede că Westbrook a comunicat recent cu sora sa, care locuiește în Sebring, Florida. Anchetatorii au făcut o percheziție la domiciliul acesteia iar femeia urmează să fie audiată în zilele următoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O adolescentă din SUA, răpită când avea 16 ani, a trimis un mesaj de ajutor la aproximativ un an și jumătate de la dispariție