Antena Meniu Search
x

Video O autostradă din Ţările de Jos, blocată din cauza deşeurilor aruncate de fermierii protestatari

Autostrada A1 care leagă oraşul Hengelo de oraşul Apeldoorn, în estul Ţărilor de Jos, va fi închisă traficului până joi după-amiaza din cauza deşeurilor aruncate, miercuri, de fermierii care protestează faţă de un plan de reducere a emisiilor de azot, a declarat un purtător de cuvânt al departamentului de lucrări publice, relatează Le Libre, citat de news.ro.

de Redactia Observator

la 28.07.2022, 14:32

O autostradă din Ţările de Jos, blocată din cauza deşeurilor aruncate de fermierii protestatari
- Captura Twitter

Compania care trebuia iniţial să elibereze drumul a renunţat după ce s-a confruntat cu ameninţări şi intimidare. O altă companie a preluat atribuţiile şi a început curăţarea drumului în noaptea dinspre miercuri spre joi.

Lucrările de curăţare provoacă în prezent un blocaj în trafic de aproximativ 8 kilometri, cu o întârziere estimată la 45 de minute.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » O autostradă din Ţările de Jos, blocată din cauza deşeurilor aruncate de fermierii protestatari