Antena Meniu Search
x

O avocată şi un deţinut au fost surprinşi în timp ce întreţineau relaţii sexuale în spatele gratiilor, într-un penitenciar din Franţa

Un supraveghetor al penitenciarului din Saint-Martin-de-Ré, în Charente-Maritime, a surprins o avocată şi clientul ei la sfârșitul lunii iulie în timp ce întreţineau relaţii sexuale în spatele gratiilor.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 04.08.2021, 10:21

Avocata a întreţinut relaţii sexuale cu clientul ei
Avocata a întreţinut relaţii sexuale cu clientul ei - Getty Images

Vineri, 30 iulie, în timp ce a patrula, un supraveghetor al centrului de arest preventiv a surprins o avocată și clientul ei întreţinând relaţii intime, potrivit 20 mnutes.

Avocata nu riscă nicio sancțiune penală și nu va fi inițiată nicio urmărire penală pe numele acesteia. Cariera sa ar putea totuși să aibă de suferit. Asociația Baroului din Charente a deschis o anchetă în vederea procedurilor disciplinare. Avocata riscă să fie convocată în fața Consiliului Regional de Disciplină. Sancțiunea poate varia de la mustrare până la scoaterea din barou. Deținutul va apărea în fața unui comitet disciplinar din cadrul instituției penitenciare.

De asemenea, sindicatele penitenciarelor au denunțat o încălcare clară a regulilor sanitare într-un context extrem de tensionat din închisoare. Responsabilii penitenciarului aveau deja sub supraveghere un grup care se ocupa cu astfel de practici încă din aprilie trecut. În închisoare, relațiile sexuale sunt posibile numai în unitățile de locuit familiale, într-un cadru strict controlat. Potrivit Observatorului Internațional al Penitenciarelor, în Franța doar 6 din 188 de unități penitenciare sunt echipate cu acest tip de celule.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » O avocată şi un deţinut au fost surprinşi în timp ce întreţineau relaţii sexuale în spatele gratiilor, într-un penitenciar din Franţa