O femeie a furat vaccinul anticovid al bătrânei pe care o îngrijea în Italia

De Redactia Observator.
Publicat: 04.05.2021, 22:33.
Actualizat: 04.05.2021, 22:36

O italiancă de 59 de ani riscă să ajungă după gratii, după ce a furat vaccinul anticovid al bătrânei pe care o îngrijea în localitatea Formia.

Femeia a fost pusă sub acuzare şi riscă să ajungă în închisoare

O femeie a mers să se vaccineze în locul bătrânei pe care o îngrijea

Hepta

Italia încă pune mare preţ pe vaccinarea bătrânilor împotriva coronavirusului, astfel că o bătrână de 93 de ani din Formia a primit invitaţie să se vaccineze împotriva coronavirusului.

Însă, conform Mediafax, femeia de 59 de ani care avea grijă de bătrâna de 93 de ani a profitat de ocazie şi s-a prezentat ea la centrul de vaccinare, pentru a primi serul respectiv. Iniţial, femeia de 59 de ani a reuşit să-i păcălească pe reprezentanţii centrului de vaccinare, însă ea a început să-şi dea datele personale după ce a primit vaccinul împotriva coronavirusului.

A fost momentul în care reprezentanţii centrului de vaccinare şi-au dat seama că datele prezentate de femeie nu corespund cu cele din programare. A fost solicitată intervenţia forţelor de ordine, iar pe numele femeii de 59 de ani a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de fals de identitate, iar ea riscă să ajungă în închisoare.

Michele Pascale, şeful echipei de anchetă, s-a declarat dezamăgit de situaţie şi a precizat că "dacă înşelătoria nu ar fi ieşit la iveală, poate că doamna de 93 de ani nu ar mai fi primit niciodată vaccinul împotriva coronavirusului".

Bătrâna programată iniţial pentru a se vaccina împotriva coronavirusului a fost reprogramată cu proxima ocazie.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Ploaie de foc pe cerul Israelului. Iron Dome-ul a interceptat zeci de rachete către Tel Aviv. O clădire Hamas cu 13 etaje din Gaza a fost distrusă de bombardamente
1
Extern • pe 11.05 la 23:41

A doua noapte de război între Israel și Fâșia Gaza. Militanții palestinieni din Gaza au tras peste 100 de rachete asupra Israelului în urma distrugerii unui bloc rezidențial din Gaza. O clădire din suburbia Holon din Tel Aviv a fost lovită, iar un autobuz gol și mai multe mașini au luat foc. Cel puţin 28 de oameni au murit în enclava palestiniană și 2 în Israel.