Antena Meniu Search
x

Ispita... dureroasă: distraşi de dansul lasciv al unei fete, un motociclist şi un şofer s-au făcut praf (VIDEO)

O tânără care dansa în stradă, pare a fi provocat un grav accident auto între un motociclist şi şoferul unei maşini, care s-au lăsat distraşi de mişcările ei.

O tânără care dansa în stradă, pare a fi provocat un grav accident auto între un motociclist şi şoferul unei maşini, care s-au lăsat distraşi de mişcările ei.

Un clip filmat cu mobilul o arată pe tânără dansând twerk în stradă, înainte ca o maşină şi o motocicletă să se ciocnească, în spatele ei.

Filmarea începe cu fata dansând pe o stradă liniştită, în timp ce câteva maşini trec prin dreptul ei, fără a cauza vreun incident.

Pe măsură ce clipul înaintează, mişcările ei devin mai energice.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În timp ce tânăra îşi mişcă fundul, o motocicletă poate fi auzită venind în zonă.

Brusc, motociclistul este lovit de o maşină care face stânga şi este aruncat de pe motor.

Filmarea se întrerupe brusc, când tânăra şi cea care filmează se apropie de motociclistul întins pe jos.

Se presupune că filmarea a fost făcută în Ucraina, scrie The Mirror.

Citeşte şi: PARTIDĂ DE SEX în mijlocul turneului de tenis din Florida! Meciul dintre Frances Tiafoe și Mitchell Krueger, întrerupt de GEMETE şi ŢIPETE de plăcere (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Ispita... dureroasă: distraşi de dansul lasciv al unei fete, un motociclist şi un şofer s-au făcut praf (VIDEO)