Antena Meniu Search
x

O femeie cu dublă cetăţenie, rusă şi americană, arestată în Rusia după ce ar fi strâns fonduri pentru armata ucraineană

O femeie cu dublă cetăţenie, rusă şi americană, care locuieşte în Los Angeles, a fost arestată în oraşul Ekaterinburg, centrul Rusiei, pentru "trădare" de către Serviciul Federal de Securitate rus (FSB), care o acuză că a strâns fonduri pentru armata ucraineană, au anunţat marţi agenţiile de presă ruse, potrivit AFP şi Reuters.

de Redactia Observator

la 20.02.2024, 11:32

O femeie cu dublă cetăţenie, rusă şi americană, arestată în Rusia după ce ar fi strâns fonduri pentru armata ucraineană
O femeie cu dublă cetăţenie, rusă şi americană, arestată în Rusia după ce ar fi strâns fonduri pentru armata ucraineană - Shutterstock

"Serviciul Federal de Securitate a pus capăt, la Ekaterinburg, activităţilor ilegale ale unei rezidente din Los Angeles, în vârstă de 33 de ani, care deţine dublă cetăţenie, rusă şi americană", a precizat FSB, citat de agenţia de presă TASS.

Femeia, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a fost arestată în cadrul unei anchete pentru "trădare", deoarece ar fi strâns "fonduri în beneficiul unei organizaţii ucrainene, care apoi le-a folosit pentru a cumpăra mijloace medicale tactice, echipamente, arme şi muniţii pentru forţele armate ale Ucrainei".

O înregistrare video, difuzată de agenţia de presă RIA Novosti, arată o tânără, într-o geacă albă şi cu o căciulă albă trasă peste ochi, fiind încătuşată de un agent FSB cu cagulă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » O femeie cu dublă cetăţenie, rusă şi americană, arestată în Rusia după ce ar fi strâns fonduri pentru armata ucraineană