Antena Meniu Search
x

O femeie însărcinată, prinsă când fura, a fost împușcată de angajatul unui magazin, în SUA. Medicii i-au făcut cezariană pentru a-i salva bebeluşul

O femeie însărcinată bănuită că a furat dintr-un magazin Walgreens, Tennessee, a fost împușcată de un angajat. A fost supusă de urgență unei cezariene. Incidentul a avut loc într-un magazin din East Nashville, Tennessee, miercuri seară, potrivit unui comunicat de presă al Metropolitan Nashville Police Department citat de Insider.

de Redactia Observator

la 17.04.2023, 13:06

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Mitarious Boyd, în vârstă de 21 de ani, a afirmat că două femei - una care avea 24 de ani și era însărcinată în 7 luni - au furat articole din magazin. Poliția a declarat că Boyd ar fi observat femeia care punea articole atât în căruciorul de cumpărături, cât și într-o geantă de umăr, ceea ce l-a determinat să o filmeze. Femeile au ieșit apoi din magazin fără să plătească și să așeze articolele în portbagaj. Boyd a mers către ele, spre partea din spate a mașinii.

"El a spus că una dintre femei a scos o cutie de spray lacrimogen și a început să îl pulverizeze'', a arătat poliția, ceea ce l-a determinat pe Boyd să înceapă să tragă cu pistolul.

Medicii i-au făcut cezariană pentru a-i salva bebeluşul

Femeile au mers imediat la un spital local. Comunicatul de presă a precizat că bebelușul nu a suferit răni prin împușcare, deși se afla în stare "critică, dar stabilă".

Oficialii investighează acum presupusa autoapărare a lui Boyd, care a declarat poliției că se temea pentru viața sa și nu știa dacă femeile aveau arme asupra lor. Autoritățile i-au confiscat telefonul și arma, în timp ce un purtător de cuvânt al magazinului Walgreens a declarat pentru Insider că Boyd nu mai este angajat al companiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O femeie însărcinată, prinsă când fura, a fost împușcată de angajatul unui magazin, în SUA. Medicii i-au făcut cezariană pentru a-i salva bebeluşul