Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O fetiţă de 4 ani, româncă, a fost sfâşiată de un câine sub ochii familiei, într-o regiune din Italia. Animalul scăpase dintr-o curte

O fetiță de patru ani, a fost grav rănită după ce a fost atacată de un câine în Ortucchio, Abruzzo. Fetița, de origine română și rezidentă în zona Bergamo, se afla în localitate pentru a petrece câteva zile de vacanță cu familia sa.

de Redactia Observator

la 14.08.2024 , 12:30

- Shutterstock

Accidentul s-a produs în momentul în care fetița s-a apropiat de poarta unei proprietăți private, unde un câine de talie medie, care nu aparținea familiei, stătea de pază.

Din motive încă în curs de investigare, animalul a reușit să treacă de poartă și a atacat-o pe fetiță, provocându-i răni grave la nivelul feței. După o primă intervenție la spitalul din Avezzano, medicii au decis să transfere de urgență fetița la spitalul Bambino Gesù din Roma.

Autoritățile locale au fost informate cu privire la incident, iar carabinierii efectuează o anchetă pentru a stabili eventualele responsabilități ale proprietarilor câinelui. Întreaga comunitate din Ortucchio este șocată de acest episod, în timp ce așteaptă informații actualizate cu privire la starea fetiței și la evoluția anchetei.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Ştiri externe » O fetiţă de 4 ani, româncă, a fost sfâşiată de un câine sub ochii familiei, într-o regiune din Italia. Animalul scăpase dintr-o curte