Antena Meniu Search
x

Video O furtună tropicală a făcut ravagii În New York. Staţiile de metrou şi mai multe case au fost inundate

După ce a făcut ravagii în Caraibe şi în sud-estul Statelor Unite, furtuna tropicală Elsa a ajuns şi în New York, unde a provocat inundaţii masive. Zeci de maşini au rămas blocate în trafic şi au fost abandonate, iar la metrou apa a ajuns până la brâu în mai multe staţii.

de Redactia Observator

la 09.07.2021, 15:24

Vezi și

În urmă cu câteva ore mai multe staţii de metrou din Manhattan, Bronx şi New Jersey au fost inundate. Oamenii au folosit saci de gunoi pentru a încerca să ajungă pe platforme fără a se uda din cap până-n picioare. Furtuna tropicală Elsa a adus rafale de vânt de până la 100 de km/oră şi ploi torenţiale în New York, unde a provocat haos pe străzi.

Furtuna a făcut ravagii după ce mai multe case au fost inundate

Zeci de maşini au fost abandonate în trafic, iar autorităţile i-au sfătuit pe oameni să rămână în case dacă nu au urgenţe de rezolvat. Pentru unii, inundaţiile au fost un prilej de distracţie. În Carolina de Sud, şase membri ai unei familii au fost salvaţi de un elicopter al Gărzii de Coastă după ce ambarcaţiunea pe care se aflau a fost purtată în larg de rafalele de vânt.

Peste 45.000 de locuinţe au rămas fără alimentare cu energie electrică în Virgina şi Massachusetts. În urmă cu două zile în Florida, un om a fost ucis de copac desprins din rădăcini, iar 10 oameni au fost răniţi în Georgia după ce furtuna a făcut ravagii la o bază militară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O furtună tropicală a făcut ravagii În New York. Staţiile de metrou şi mai multe case au fost inundate