Antena Meniu Search
x

O infirmiera din Australia a salvat un barbat cazut de pe peron

O infirmiera din Australia a dovedit ca este oricand gata sa-i ajute pe cei suferinzi, nu doar in spital, ci si in viata de toate zilele. Femeia nu a ezitat sa coboare pe sinele metroului pentru a salva un barbat cazut de pe peron, in urma unei crize

Vezi și

Camera de supraveghere a metroului din Brisbane a surprins momentul in care barbatul a parut ca-si pierde orientarea si a cazut pe sine, sub privile ingrozite ale celorlalti calatori. Dar o femeie nu s-a multumit doar cu strigatele, pe care, oricum, barbatul nu le mai auzea, si a coborat pana la el, cu riscul de a fi, si ea, strivita, daca ar fi sosit un tren.

Salvatoarea urma un curs de infirmiere si, desi nu-si luase diploma, stia ce trebuie sa faca in cazul unor asemenea crize. Ajutata de alti calatori, ea a reusit sa readuca pe peron barbatul dezorientat. Intre timp, o functionara a metroului, aflata intamplator in statie, s-a grabit sa avertizeze echipajul trenului care urma sa soseasca dupa doar cateva minute.

Barbatul, in varsta de 56 de ani, si-a revenit, dar nu-si mai amintea nimic din cele intamplate. La randul sau, infirmiera a plecat, discreta, la cursuri, fara sa-si dea macar numele. Reporterii au gasit-o, totusi, dar ea le-a spus ca nu-si facuse decat datoria. Conducerea metroului a apreciat comportarea femeii, dar a precizat ca, in asemenea cazuri, calatorii trebuie, in primul rand, sa apese butonul de urgenta de pe fiecare peron.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O infirmiera din Australia a salvat un barbat cazut de pe peron