Video

O mamă şi-a filmat fiica de șase ani când era urmărită de un rechin, în Hawaii

De Ana Maria Ghiarasim.
Publicat: 13.05.2021, 15:10.
Actualizat: 13.05.2021, 15:16

O mamă care își filma fiica în vârstă de șase ani jucându-se în valuri, pe o plajă din Hawaii, a surprins momentul în care copila se lupta să scape cât mai repede de un rechin care se apropiase periculos de mult de ea.

Anela vede rechinul în apă, langa ea

O mamă şi-a filmat fiica de șase ani în timp ce era urmărită de un rechin, în Hawaii.

captura video

Sheri Gouveia era pe plaja Kalama din Kailua, cu fiica ei, Anela, și o filma cum se joacă în valuri, nu departe de țărm.

La un moment dat, însă, fetița a devenit extrem de agitată și în câteva secunde a început să strige spre mal. Un rechin se apropiase de ea periculos de mult.

Citește și:

Fetița a scăpat nevătămată după întâlnirea cu rechinul

În imagini se poate vedea chipul speriat al fetiței, care strigă în direcția mamei ei că este un rechin în apă.

„Am văzut un rechin. Nu mi-am dat seama că era în spatele meu. Așa că tot ce am vrut a fost să fug. M-am speriat atât de mult", a spus Anela, potrivit La Opinion.

„Când a ieșit din apă era isterică”, a declarat mama ei, Sheri Gouveia pentru KHON-TV.

Rechinul cu vârf negru vânează în ape puțin adânci

Când au ajuns la mal, rechinul dispăruse deja, și doar după ce a analizat imaginile filmate și-a dat seama că fetița nu s-a înșelat când a strigat că e un rechin în apă.

Experții au analizat videoclipul și au spus că pare a fi un rechin cu vârf negru, o specie cunoscută pentru faptul că vânează pești în apele puțin adânci.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.