Antena Meniu Search
x

O româncă din Italia a murit în mașină, pe stradă, la doar câteva ore după ce s-a vaccinat cu AstraZeneca. Procurorii au deschis o anchetă

O româncă în vârstă de 62 de ani din Italia a murit în mașină, la doar câteva ore după ce a fost vaccinată cu serul AstraZeneca. Deși femeia avea afecțiuni preexistente, între care hipertensiune, procurorii din Torino au ordonat efectuarea unei autopsii.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 22.07.2021, 10:49

ambulanță din Italia
Până la acest moment nu a fost stabilită o legătură între administrarea vaccinului și decesul femeii - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Femeii i s-a făcut rău din senin, duminică seara, în timp ce conducea, în zona Corso Racconigi din orașul Torino. Cu un ultim efort, românca a reușit să evite un accident. Paramedicii sosiți la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul. Procurorii italieni au deschis o anchetă și au ordonat o autopsie pentru a stabili cauzele morții, ținând cont că femeia primise o doză de vaccin AstraZeneca cu doar șapte ore înainte de tragedie, informează La Repubblica.

Conform sursei citate, femeia, îngrijitoare, avea o serie de afecțiuni, printre care hipertensiune, ce ar fi putut contribui la deces. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga spitalului Maria Vittoria. Autopsia va fi efectuată de medicul legist Clasa Bioletti, urmând ca rezultatele să fie făcute publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O româncă din Italia a murit în mașină, pe stradă, la doar câteva ore după ce s-a vaccinat cu AstraZeneca. Procurorii au deschis o anchetă