O româncă din Italia a murit în mașină, pe stradă, la doar câteva ore după ce s-a vaccinat cu AstraZeneca. Procurorii au deschis o anchetă

De Daniel Murărescu.
Publicat: 22.07.2021, 10:40.
Actualizat: 22.07.2021, 10:49

O româncă în vârstă de 62 de ani din Italia a murit în mașină, la doar câteva ore după ce a fost vaccinată cu serul AstraZeneca. Deși femeia avea afecțiuni preexistente, între care hipertensiune, procurorii din Torino au ordonat efectuarea unei autopsii.

ambulanță din Italia

Până la acest moment nu a fost stabilită o legătură între administrarea vaccinului și decesul femeii

Shutterstock (imagine ilustrativă)

Femeii i s-a făcut rău din senin, duminică seara, în timp ce conducea, în zona Corso Racconigi din orașul Torino. Cu un ultim efort, românca a reușit să evite un accident. Paramedicii sosiți la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul. Procurorii italieni au deschis o anchetă și au ordonat o autopsie pentru a stabili cauzele morții, ținând cont că femeia primise o doză de vaccin AstraZeneca cu doar șapte ore înainte de tragedie, informează La Repubblica.

Conform sursei citate, femeia, îngrijitoare, avea o serie de afecțiuni, printre care hipertensiune, ce ar fi putut contribui la deces. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga spitalului Maria Vittoria. Autopsia va fi efectuată de medicul legist Clasa Bioletti, urmând ca rezultatele să fie făcute publice.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citește și: