Antena Meniu Search
x

O tânără din Australia, cu zeci de mii de fani pe TikTok, s-a sinucis la doar 19 ani. Ultimul ei mesaj

O tânără fermieră din Australia care a adunat zeci de mii de fani cu ajutorul videoclipurilor pe care le posta pe TikTok şi-a pus capăt zilelor la doar 19 ani. În urmă cu câteva săptămâni, fata postase un clip optimist prin care își încuraja urmăritorii.

de Redactia Observator

la 09.07.2021, 14:39

Caitlyn Loane, care făcea parte din a patra generaţie de fermieri din familia sa, a strâns de-a lungul timpului o comunitate numeroasă de fani care o urmăreau pentru videoclipurile sale pe care le filma în timp ce desfăşura diverse activităţi la fermă. Clipurile acesteia adunau sute de mii de vizualizări, potrivit Daily Mail. Fanii au fost şocaţi la aflarea veştii că tânăra de doar 19 ani şi-a pus capăt zilelor.

Aceştia şi-au exprimat durerea şi emoţiile în comentariile lăsate pe pagina fetei. Şi familia acesteia a transmis un mesaj prin care au mărturisit cât de mare este pentru ei această pierdere. „Era o tânără minunată, nebună, care era un membru neprețuit al familiei noastre”, a declarat tatăl ei, Phillip Loane. Caitlyn a lucrat ca manager la proprietea familiei sale de peste 600 de hectare din zona Latrobe şi era cunoscută pentru că iubea vacile.

Mama ei a spus că a devenit un adevărat model pentru tinerele din întreaga lume care lucrează în agricultură şi că va fi întotdeauna amintită pentru stilul ei grijuliu. „Zâmbetul ei a luminat camera. Nu i-a fost frică să-şi murdărească mâinile muncind. În unele fotografii are noroi până la genunchi", a spus mama ei, Richele.

Pe lângă dragostea pentru agricultură, tinerei îi plăcea să joace fotbal

Ca o premoniţie, ultimul său videoclip postat pe TikTok, pe care tânăra îl adresa celor 51.000 de fani a fost creat dintr-o serie de fotografii ale ei în timp ce lucra la fermă, pe fundalul cărora rulau versurile unei melodii country "Cât de departe ai conduce pentru fata visurilor tale?”

Secţiunea de comentarii a fost asaltată de mesajele de condoleanţe venite din partea fanilor. "Odihnește-te în pace. Ești o inspirație pentru mulți”, a scris o femeie, în timp ce un alt utilizator a spus: „Ne va fi dor de tine. TikTok nu va mai fi la fel”. Pe lângă marea ei dragoste pentru agricultură și filmare, ea  a reprezentat clubul de fotbal Devonport. Clubul a postat un mesaj pe pagina lor de Facebook, exprimându-și tristețea și regretul profund. „Consiliul de administrație, membrii, jucătorii, voluntarii, sponsorii și susținătorii clubului de fotbal Devonport transmit sincere condoleanțe și cele mai calde gânduri familiei și prietenilor lui Caitlyn”, se arată în comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O tânără din Australia, cu zeci de mii de fani pe TikTok, s-a sinucis la doar 19 ani. Ultimul ei mesaj