Antena Meniu Search
x

Foto O tânără mamă din Satu Mare și-a pus capăt zilelor în Viena, în urma unei depresii severe

Durere în localitatea Călinești-Oaș din județul Satu Mare. O tânără mamă, ce locuia la periferia Vienei, și-a pus capăt zilelor în urma unei depresii severe ce a măcinat-o ani la rând, informează PresaSM.

de Redactia Observator

la 16.11.2022, 22:42

o tânără mamă din Satu Mare s-a sinucis în Viena
O tânără mamă din Satu Mare și-a pus capăt zilelor în Viena, în urma unei depresii severe - Facebook

Ancuța M. a decis să-și pună capăt zilelor marți, pe data de 15 noiembrie 2022. S-a dus pe un pod și a sărit în gol spre moarte. Forțele de intervenție ajunse la fața locului nu au putut face nimic pentru a o salva. Conform sursei citate, femeia intrase într-o depresie severă încă de acum doi ani, după moartea mamei sale, iar afecțiunea psihică s-ar fi acutizat în urma nașterii și a unui episod de depresie post-natală.

Fără sprijin de specialitate eficient și în urma unor discuții în contradictoriu cu apropiații, tânăra nu a mai rezistat și a ales să își încheie socotelile cu viața. Ancuța era căsătorită din septembrie 2022, iar în urma tragediei copilașul va fi crescut de tată, un sătmărean din comuna Gherța Mică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » O tânără mamă din Satu Mare și-a pus capăt zilelor în Viena, în urma unei depresii severe