Antena Meniu Search
x

O tânără româncă, victima unei CRIME care a şocat Germania. A fost UCISĂ ŞI JEFUITĂ de un imigrant ilegal, care urma să fie deportat

O româncă de 33 de ani a fost victima unei crime care a stârnit vâlvă în oraşul german Regensburg. Tânăra a fost ucisă de un imigrant ilegal, care era în căutare de azil.

O româncă de 33 de ani a fost victima unei crime care a stârnit vâlvă în oraşul german Regensburg. Tânăra a fost ucisă de un imigrant ilegal, care era în căutare de azil.

Potrivit presei locale, asasinul româncei e originar din Mali. A sufocat-o cu o pernă pe tânăra de 33 de ani şi i-a luat apoi banii şi telefonul mobil. Individul a fost ulterior arestat, iar poliţiştii au găsit bunurile furate asupra lui.

O româncă a fost ucisă în oraşul german Regensburg, de un imigrant ilegal

Victima se numeşte Lica L., spun ziarele locale. Se pare că era prostituată şi l-a invitat pe imigrant în apartamentul ei. În faţa poliţiştilor, ucigaşul în vârstă de 21 de ani şi-a recunoscut fapta.

Pe acelaşi subiect

Ziarul Bild a publicat imagini din apartamentul româncei. Rucsacul tinerei a fost găsit pe patul în care a fost comisă crima.

Românca ucisă de un imigrant în Regensburg se numeşte Lica L.

Tânărul din Mali venise în Germania în martie, iar în aprilie a aplicat pentru azil, dar cererea i-a fost respinsă. El urma să fie deportat, dar, pentru că nu avea acte, repatrierea lui a fost suspendată până când autorităţile germane urmau să primească paşaportul lui. În tot acest timp, individul a locuit într-un centru de imigranţi şi avea dreptul să circule liber.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O tânără româncă, victima unei CRIME care a şocat Germania. A fost UCISĂ ŞI JEFUITĂ de un imigrant ilegal, care urma să fie deportat