Antena Meniu Search
x

O vedetă radio a murit la doar 44 de ani, în Anglia, după ce o boală nemiloasă a răpus-o într-un mod fulgerător

Lisa Shaw, o vedetă radio din Anglia, a murit la doar 44 de ani, după ce o boală nemiloasă a răpus-o într-un mod fulgerător.

de Redactia Observator

la 24.05.2021, 10:58

Lisa Shaw a activat zeci de ani în radio
Lisa Shaw câştigase un premiu pentru cel mai bun matinal radio - BBC via The Guardian
  • Lisa Shaw câştigase un premiu pentru cel mai bun matinal radio.

Anunţul decesului Lisei Shaw, care, din 2015, lucra la postul de radio BBC Newcastle, a fost făcut public de colegul acesteia, Alfie Joey. Conform The Guardian, Alfie Joey a precizat că a ţinut să facă public tristul anunţ pentru că "la radio BBC Newcastle împărţim totul cu ascultătorii noştri, atât veştile bune, cât şi veştile mai puţin bune. Vizităm aceleaşi locuri precum o fac ascultătorii noştri, copiii noştri merg la aceleaşi şcoli precum copiii ascultătorilor noştri şi, din păcate, există momente în care trebuie să vă dăm veşti triste, iar acum este un astfel de moment".

Alfie Joey a avut numai cuvinte de laudă la adresa Lisei Shaw despre care a spus, printre altele, că "era o persoană cât se poate de naturală, călduroasă, calmă şi înţelegătoare. Era plină de energie, era o soţie devotată şi o mamă entuziasmantă. A fost o persoană specială şi a însemnat mult pentru multe persoane".

Lisa Shaw, al doilea nume greu pierdut de BBC în ultimele zile

Reprezentanţii familiei Lisei Shaw au confirmat decesul acesteia printr-un mesaj tulburător: "Lisa a fost o persoană uimitoare şi care i-a ajutat şi încântat pe mulţi alţii. Suntem distruşi, trişti şi încă nu ne vine să credem că ea nu mai este printre noi. Dispariţia ei lasă un mare gol în vieţile noastre, gol care nu poate fi înlocuit niciodată".

Timp de 13 ani, până să ajungă la BBC Newcastle, Lisa Shaw a lucrat pentru Real Radio. În 2012 a obţinut trofeul Sony Gold acordat celui mai bun matinal radio, trofeu pe care l-a împărţit cu coprezentatorul Gary Philipson.

Este al doilea nume greu pierdut de BBC în ultimele zile, după ce Tony Lyman a murit şi el la 65 de ani, din cauza leucemiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » O vedetă radio a murit la doar 44 de ani, în Anglia, după ce o boală nemiloasă a răpus-o într-un mod fulgerător