Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Durerea din sufletul unui copil. Obosit şi cu ochii în lacrimi, un băieţel de trei ani se prăbuşeşte la pământ imediat ce trece graniţa din Ucraina

Emoţiile ucrainenilor ating cote maxime în ultimele zile, după invadarea ţării de către armata rusă. Pentru a fugi din calea războiului, oamenii îşi lasă în urmă locuinţele, familiile şi trec graniţele pentru a ajunge în ţările vecine unde speră să aibă parte de pace.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 08.03.2022 , 15:14

Imagini emoţionante au fost surprinse în urmă cu câteva zile atunci când epuizat de oboseală şi vizibil emoţionat pentru că şi-a părăsit casa, un copil de trei ani cade la pământ imediat după ce trece graniţa din Ucraina.

Peste un milion de ucraineni au părăsit ţara după izbucnirea războiului, în principal femei şi copii, pentru că bărbaţii au fost nevoiţi să rămână în ţară pentru a lupta pe front.

Războiul din Ucraina, ziua 13

Articolul continuă după reclamă

Rusia a anunţat, pentru această dimineaţă, o nouă încetare a focului pentru evacuarea civililor din Kiev, Harkov şi alte oraşe ucrainene. Dar aproape toate rutele de evacuare duc spre Rusia sau Belarus, iar ucrainenii au respins deja aceste variante. O nouă rundă de negocieri între delegaţiile celor două părţi s-a încheiat, aseară, fără rezultat. Dar discuţiile vor continua iar miniştrii de externe ucrainean şi rus s-ar putea întâlni, joi, în Turcia. Rusia a ameninţat, în premieră, că va opri livrările de gaz prin Nord Stream 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri externe » Durerea din sufletul unui copil. Obosit şi cu ochii în lacrimi, un băieţel de trei ani se prăbuşeşte la pământ imediat ce trece graniţa din Ucraina