Antena Meniu Search
x

Olanda, lovită de o furtună puternică. Sute de zboruri spre aeroportul din Amsterdam au fost anulate

Olanda este afectată de o furtună puternică. Aeroportul Schiphol din Amsterdam a anulat aproximativ 300 de zboruri. Miercuri dimineață, între orele 9 și 11, aeroportul a suspendat aterizările, permițând doar plecările.

de Redactia Observator

la 05.07.2023, 12:47

Sute de zboruri au fost anulate
Sute de zboruri au fost anulate - Profimedia

Din cauza unei furtuni puternice în Olanda, aeroportul Schiphol din Amsterdam a anulat toate zborurile care urmau să sosească, fiind vorba despre aproximativ 300 de zboruri. Situația de urgență cauzată de vremea rea era așteptată încă de marți, iar potrivit oficialilor aeroportului, urgența ar putea dura până la ora 15:00.

Sute de zboruri anulate

KLM a anulat 207 zboruri, iar pasagerii vor călători cu zboruri ulterioare. EasyJet a planificat, de asemenea, întreruperi. Potrivit Corriere della Sera, probleme similare au fost întâlnite pe același aeroport în ianuarie 2018.

Aeroportul i-a sfătuit pe călători să verifice site-ul pentru informații actualizate, relatează Mediafax. Operațiunile pe aeroporturile din Rotterdam, Haga și Eindhoven sunt regulate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi cumpărat vreodată jucării second hand copilului dumneavoastră?
Observator » Stiri externe » Olanda, lovită de o furtună puternică. Sute de zboruri spre aeroportul din Amsterdam au fost anulate