Antena Meniu Search
x

Foto Olivia Munn, diagnosticată cu cancer la sân. Actrița din X-Men a anunțat pe Instagram că a suferit o dublă mastectomie

Olivia Munn a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer la sân şi a suferit o dublă mastectomie, potrivit News.ro. Actrița a făcut anunțul pe Instagram, acolo unde a ținut să le mulțumească medicilor pentru modul în care au avut grijă de ea. 

de Redactia Observator

la 14.03.2024, 07:07

Olivia Munn, diagnosticată cu cancer la sân. Actrița din X-Men a anunțat pe Instagram că a suferit o dublă mastectomie
Olivia Munn, diagnosticată cu cancer la sân. Actrița din X-Men a anunțat pe Instagram că a suferit o dublă mastectomie - Instagram / Olivia Munn

"Sunt norocoasă. L-am depistat cu suficient timp la dispoziţie pentru a avea opţiuni. Vreau acelaşi lucru pentru orice femeie care ar putea fi nevoită să se confrunte cu asta într-o zi", a postat miercuri actriţa în vârstă de 43 de ani pe Instagram, alături de fotografii şi un videoclip în care este tratată la spital.

Munn a spus că a făcut un test genetic în februarie 2023 care verifică 90 de gene diferite ale cancerului şi a fost negativ pentru toate. Chiar şi aşa, medicul ei a decis să îi calculeze scorul de evaluare a riscului de cancer de sân şi asta "mi-a salvat viaţa", a scris Munn.

Olivia Munn a fost diagnosticată cu cancer la sân

Munn a făcut o biopsie, în urma căreia a descoperit că avea o formă agresivă de cancer la ambii sâni. Ea a suferit o dublă mastectomie la 30 de zile după biopsie şi patru operaţii în ultimele 10 luni. Ea a spus că a păstrat totul privat pentru că "trebuia să-mi trag sufletul şi să trec prin unele dintre cele mai grele momente înainte de a le împărtăşi".

Munn a mulţumit familiei şi prietenilor, în special partenerului ei, comediantul John Mulaney, "pentru că a fost alături de mine înainte de a intra în fiecare operaţie şi pentru că a fost acolo când m-am trezit, aducând mereu fotografii înrămate cu băieţelul nostru Malcolm, astfel încât să fie primul lucru pe care îl vedeam când deschideam ochii".

Munn a fost corespondent al emisiunii "The Daily Show with Jon Stewart", iar printre filmele în care a jucat se numără "Magic Mike", "The Predator", "Office Christmas Party" şi "X-Men: Apocalypse".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Olivia Munn, diagnosticată cu cancer la sân. Actrița din X-Men a anunțat pe Instagram că a suferit o dublă mastectomie