Antena Meniu Search
x

Video Operaţiune de salvare contracronometru. Lanţ uman pentru recuperarea unei femei prinsă în mijlocul puhoaielor din China

Scene dramatice într-o provincie din China. Echipajele de salvare au reușit să recupereze o femeie prinsă în inundațiile devastatoare care au făcut ravagii în zonă, în ciuda curenţilor puternici.

de Redactia Observator

la 26.06.2022, 08:36

Vezi și
  • Imagini cu puternic impact emoţional

Din imagini se poate observa cum cei implicați se luptă din răsputeri să nu fie complet înghițiți de apa învolburată. După ce au făcut un lanț uman pentru a putea ajunge la ea, bărbații s-au folosit de sfori, și de toată puterea pe care o aveau, pentru a o scoate pe femeie din mașina în care rămăsese blocată.

Aceasta a fost trasă, ulterior, din apă, teafără și nevătămată. Inundațiile din sudul Chinei în timpul lunilor de vară sunt un fenomen obișnuit, însă nivelurile apei, în unele regiuni, au atins un debit îngrijorător - cel mai ridicat din ultimii 50 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Operaţiune de salvare contracronometru. Lanţ uman pentru recuperarea unei femei prinsă în mijlocul puhoaielor din China