Antena Meniu Search
x

Video Opt cadavre găsite pe plajele din Antalya, în şase zile. Ultimele două au fost descoperite azi dimineaţă în staţiunea Kadriye, la 500 m distanţă unul de celălalt

Opt cadavre au fost găsite, în şase zile, pe plajele din Antalya. Iniţial, autorităţile anunţaseră şapte trupuri neînsufleţite, însă o altă descoperire macabră a fost făcută azi dimineaţă, relatează presa turcă. Se crede că aceste cadavre au ajuns la țărm după scufundarea unei bărci cu imigranți ilegali.   

de Redactia Observator

la 22.01.2024, 14:40

Vezi și

Două cadavre au fost găsite dimineața, pe plaja unui hotel din staţiunea Kadriye, aflată în districtul Serik, provincia Antalya. Trupurile neînsufleţite se aflau la 500 de metri unul de celălalt, pe plajă.

După examinarea procurorului, cadavrele au fost trimise la Institutul de Medicină Legală din Antalya. Miercuri, pe plajele Alanya și Manavgat din Antalya, au fost descoperite cadavrele unui copil și cel al unui adult, iar alte două trupuri neînsufleţite au fost găsite în Manavgat.

Opt cadavre găsite pe plajele din Antalya

Un alt cadavru a fost găsit în Serik, cu o zi înainte, iar duminică anchetatorii turci au mai descoperit un alt trup neînsufleţit pe plaja Aksu. 

Investigația polițiștilor a indicat că trupurile neînsuflețite aparțineau unui grup de migranți din Orientul Mijlociu ce ar fi încercat să ajungă în Europa.

În luna decembrie, Ambasada Libanului în Ankara a anunțat că un vas cu 90 de migranți a plecat din Liban, însă conexiunea cu nava a fost pierdută la câteva ore după plecare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Opt cadavre găsite pe plajele din Antalya, în şase zile. Ultimele două au fost descoperite azi dimineaţă în staţiunea Kadriye, la 500 m distanţă unul de celălalt