Antena Meniu Search
x

Galerie foto Palau. Un paradis pe Pământ, unde coronavirusul încă nu a ajuns

Arhipelagul Palau, din Pacific, are doar 18.000 de locuitori și este unul dintre puținele locuri de pe Pământ care raportează 0 infecții cu noul coronavirus.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 05.02.2021, 15:33

  • Insulele oferă o mulțime de aventuri pentru turişti.
  • Puteți vedea unele dintre cele mai cele mai fascinante vieți marine de oriunde din Pacific.

Palau oferă o experienţă unică pentru turişti, oferind o privelişte uimitoare în orice direcţie te-ai uita şi este una dintre cele mai bune destinații de scufundări din lume pentru pasionaţii acestei activităţi.

Dacă intenționați să exploraţi apele din Palau, puteți vedea unele dintre cele mai cele mai fascinante vieți marine de oriunde din Pacific. Din aer, cele peste 500 de insule Palau înglobează frumusețea topografică a zonei, ieșind din mare ca un „labirint de pete”, iar în adâncul apelor limpede de culoarea turcoazului poţi întâlni nenumărate specii de peşti.

Coralii cu nuanțe multiple sunt populaţi de o diversitate uimitoare de specii marine, între care broaște țestoase, rechini, șerpi de mare, scoici uriașe etc.

Arhipelagul Palau, destinaţia perfectă de vacanţă

Deși peisajul subacvatic este atracția numărul unu, insulele oferă o mulțime de aventuri pentru turişti. Mai mult de trei sferturi din teren este acoperit cu insule vulcanice și calcaroase şi păduri potrivite pentru drumeţii până la cascade şi monumente din piatră polineziene. Principalele atracții sunt Blue Corner, Monolitii de piatră Badrulchau, Cascada Ngardmau și Lacul Meduzelor, potrivit planetware.

Principalul oraș din Palau care reprezintă o atracţie pentru turişti este Koror şi găzduiește, de asemenea, mai multe muzee care merită văzute și monumente din al doilea război mondial.

Unul dintre cele mai importante lucruri de făcut în Palau este o excursie cu barca la Insulele Rock, unde puteți face snorkeling în ape cristaline, vă puteți plimba în jurul lor cu caiace de mare și vă puteți relaxa pe șanțurile lor de plajă cu nisip alb.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Palau. Un paradis pe Pământ, unde coronavirusul încă nu a ajuns