Antena Meniu Search
x

Video Panică într-un aeroport din Italia, după ce un român s-a aruncat de la balcon și a căzut peste un agent de pază

Panică pe un aeroport din orașul italian Bari, după ce un român s-a aruncat de la balcon și a căzut peste un agent de pază. Bărbatul a vrut să scape de polție, după ce a încercat să se urce într-un avion fără bilet.

de Redactia Observator

la 10.05.2023, 21:56

Vezi și

Evenimentul s-a produs pe 9 mai. Cetățeanul român ar fi sosit în Italia pe 8 mai și a încercat să se urce într-un avion spre București, fără să aibă bilet. După ce a fost oprit de poliție, a reușit să scape de agenți, a urcat la etajul doi al aeroportului, apoi s-a aruncat de la balcon în încercarea de a scăpa de ei, potrivit Notizie.it.

Bărbatul s-a aruncat de la balcon și a căzut peste un agent de pază

Un agent de pază a fost cel care a salvat viața bărnatului. Din nefericire pentru el, coincidența a făcut ca acesta să se afla fix sub balconul de la care a sărit bărbatul.

Paznicul i-a amortizat căzătura și a salvat viața bărbatului Bărbatul a fost apoi transportat cu ambulanța la Di Venere, dar a fost deja externat. Din fericire, paznicul este bine și nu a fost rănit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Stiri externe » Panică într-un aeroport din Italia, după ce un român s-a aruncat de la balcon și a căzut peste un agent de pază