Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Panică într-un parc de distracţii din Germania. Pasagerii unui roller coaster, blocaţi în scaune timp de 40 de minute după o defecţiune

Panică pentru pasagerii unui roller coaster din cel mai mare parc tematic din Germania. Oamenii au rămas blocaţi circa 40 de minute în scaunele lor din cauza unei defecţiuni, a declarat un purtător de cuvânt al parcului, joi.

de Redactia Observator

la 12.09.2024 , 15:21

- Profimedia

Vagoanele roller coaster-ului Blue Fire s-au oprit miercuri înainte de prima ascensiune la Europa-Park din Rust, în apropiere de graniţa cu Franţa.

Panică într-un parc de distracţii din Germania: 20 de persoane, rămase blocate în roller coaster

Un purtător de cuvânt al parcului a declarat că 20 de persoane au fost afectate. Problema "a fost rezolvată", iar trenul a fost pus din nou în funcţiune în aceeaşi după amiază, a precizat el.

Articolul continuă după reclamă

Trenul a fost verificat, fiind înlocuită o piesă de mici dimensiuni.

Pe acelaşi subiect

Un vagon al roller coaster-ului nu a reuşit să facă prima ascensiune din cauza "energiei insuficiente în timpul lansării", a explicat un purtător de cuvânt miercuri, potrivit Agerpres.

În niciun moment nu a existat o situaţie periculoasă, a precizat purtătorul de cuvânt.

Acesta nu este însă primul incident care implică respectivul roller coaster. Blue Fire nu a reuşit să ia un viraj în aprilie şi a rulat înapoi de patru ori. Defecţiunea a fost remediată la acel moment, a precizat parcul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Ştiri externe » Panică într-un parc de distracţii din Germania. Pasagerii unui roller coaster, blocaţi în scaune timp de 40 de minute după o defecţiune