Antena Meniu Search
x

Părul cărunt, noua modă din Statele Unite

În timp ce majoritatea femeilor încearcă să-şi acopere firele albe de păr, părul cărunt a devenit o adevărată modă. Acum, femeile sunt încurajate să nu se mai vopsească şi să se bucure de culoarea naturală a părului lor.

de Redactia Observator

la 15.02.2019, 18:37

Vezi și

În timp ce majoritatea femeilor încearcă să-şi acopere firele albe de păr, părul cărunt a devenit o adevărată modă. Acum, femeile sunt încurajate să nu se mai vopsească şi să se bucure de culoarea naturală a părului lor. Iar noul trend atrage din ce în ce mai multe adepte, dornice să-şi simplifice - astfel - viaţa.

Din dorinţa de a fi mai autentice, tot multe femei de peste Ocean renunţă să îşi mai vopsească părul. Schimbarea le aduce şi un bonus uriaş. Economisesc timp şi bani, pentru că nu mai sunt nevoite să mai treacă pe la salon pentru a-şi acoperi firele albe de păr. Multe dintre ele nu văd părul cărunt ca pe un complex. Din contră, admiră aspectul natural şi sănătos al podoabei capilare.

Hairstyliştii recomandă celor care îşi doresc să adopte un astfel de look să opteze pentru câteva şuviţe gri la suprafaţă sau să îşi vopsească întregul păr în nuanţe de gri şi alb. Astfel, tranziţia la părul cărunt va fi mai uşoară.

Tendinţa părului cărunt a ajuns şi la Hollywood. Printre celebrităţile care au adoptat un astfel de look se numără Lady Gaga şi Pink, care şi-au vopsit întreaga podoabă capilară în nuanţe de gri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri externe » Părul cărunt, noua modă din Statele Unite