Antena Meniu Search
x

Pasagerii unui avion spre Atena, testați de coronavirus negativ la decolare, pozitiv la aterizare

Pasagerii unui avion spre Atena au fost testați de coronavirus negativ la decolare, pozitiv la aterizare. Grecia a suspendat imediat toate zborurile dinspre și spre Qatar.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 08.06.2020, 10:01

Coronavirus
Pe aeroportul din Atena se fac teste de coronavirus tuturor pasagerilor care aterizează aici - Twitter
  • 12 pasageri au ajuns la Atena infectați.
  • Oficialitățile au suspendat zborurile din și spre Qatar.

12 dintre cei 91 pasageri ai unui avion ai liniei aeriene Qatar Airways, care zbura la Atena, au fost testaţi negativ cu noul coronavirus, înainte de decolare. La aterizare însă, când au fost testaţi din nou, rezultatul a fost pozitiv, informează mirror.co.uk.

În urma acestei situații, Grecia a suspendat toate zborurile dinspre şi către Qatar până pe 15 iunie, după ce o parte dintre pasagerii unei curse de la Doha la Atena au fost testaţi pozitiv pentru COVID-19. Autorităţile elene spun că 12 dintre pasageri au contractat virusul, restul fiind sănătoşi.

"Din această cauză, zborurile dinspre şi spre Qatar sunt suspendate până pe 15 iunie.", au precizat acestea.

Compania aeriană susţine însă că toţi pasagerii cursei erau sănătoşi înainte de îmbarcare, în Doha și că niciunul dintre cei 12 nu este din Qatar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Pasagerii unui avion spre Atena, testați de coronavirus negativ la decolare, pozitiv la aterizare