Antena Meniu Search
x

Un pastor chinez a aflat că și-a pierdut identitatea după ce a fost eliberat din închisoare. Bărbatul, închis 7 ani pentru trafic de persoane

Un pastor chinez a aflat că și-a pierdut identitatea în perioada în care a fost în închisoare. El a solicitat ajutorul autorităților, dar până în prezent nu s-a găsit vreo soluție. În lipsa unor documente, pastorul nu poate accesa nici măcar serviciile de bază din China.

de Redactia Observator

la 25.03.2024, 17:41

- Shutterstock

John Sanqiang Cao a aflat că a rămas fără identitate după ce a fost eliberat din închisoare. El a fost arestat și condamnat la șapte ani de închisoare în timp ce se întorcea dintr-o călătorie misionară în Myanmar fiind acuzat de trafic de persoane. Bărbatul a susținut că a ajutat misionari să ajungă în țara vecină și că a fost pedepsit pentru credința sa.

Atunci când a ieșit din închisoare a aflat că numele său a fost eliminat din registrul care conține identitățile chinezilor. Se pare că după arestare, polițiștii i-au luat documentul de la casa mamei sale pentru a-l actualiza, potrivit Mediafax. Apoi, din motive necunoscute, documentul nu a mai fost înapoiat familiei, iar numele său a fost șters din bazele de date.

Documentul dispărut este necesar în China pentru numeroase operațiuni, începând de la atribuirea unui număr de telefon până la obținerea asigurării publice de sănătate. De asemenea, nu se poate solicita un nou act de identitate, fără care nu se poate nici măcar circula cu trenul sau nu se poate merge la o consultație medicală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Un pastor chinez a aflat că și-a pierdut identitatea după ce a fost eliberat din închisoare. Bărbatul, închis 7 ani pentru trafic de persoane