Antena Meniu Search
x

Video Patru morţi, între care o fetiţă de 2 ani, după ce un avion privat s-a prăbuşit peste o casă, în Mississippi 

Patru persoane, între care un copil, au murit în urma prăbuşirii unui avion privat peste o locuinţă, în statul american Mississippi. 

de Redactia Observator

la 06.05.2021, 08:42

Vezi și

Trei dintre victime se aflau la bordul avionului. Un bărbat care locuia în casa distrusă a fost şi el ucis. Soţia, fiica şi nepotul său, aflaţi de asemenea în clădire, au scăpat doar cu răni minore.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre victime, o fetiţă de 2 ani

Pe acelaşi subiect

Victimele au fost identificate ca fiind Gerry Standley, 55 de ani, din Hattiesburg; Louis Provenza, 67 de ani, din Wichita Falls, Texas; Anna Calhoun, 23 de ani, din Wichita Falls; și Harper Provenza, 2 ani, din Wichita Falls, potrivit nbcnews.com.

Cauza accidentului nu este cunoscută.

Aeronava decolase din Wichita Falls, Texas, şi urma să aterizeze pe un aeroport din vecinătate iar pilotul nu semnalase nimic anormal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Patru morţi, între care o fetiţă de 2 ani, după ce un avion privat s-a prăbuşit peste o casă, în Mississippi