Antena Meniu Search
x

Video Patru răniți, după un incendiu urmat de o explozie într-un apartament din Tokyo. Peste 30 de mașini de pompieri au intervenit: "Bubuitura a fost asurzitoare"

Patru persoane au fost rănite după ce un incendiu violent urmat de o explozie a izbucnit într-un bloc din Tokyo, relatează AFP, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 03.07.2023, 17:54

Peste 30 de mașini de pompieri au intervenit
Patru răniți, după un incendiu urmat de o explozie într-un apartament din Tokyo - Capturi Twitter / Insider Paper

Un incendiu a izbucnit la al doilea etaj al unui imobil situat în cartierul anumat din Shimbashi.

”S-a auzit bubuitura a unei explozii. În total 32 de maşini de pompieri au venit la faţa locului”, a declarat AFP un purtător de cuvânt al pompierilor.

32 mașini de pompieri au intervenit la fața locului

Patru persoane au fost rănite, dintre care trei erau conştiente”, anunţă purtătorul de cuvânt, care precizează că pompierii nu au primit informaţii despre cea de a patra persoană.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Bubuitura a fost asurzitoare, ca şi cum ceva uriaş a fost aruncat de pe imobil. A fost o detonare incredibilă”, a declarat un martor postului public de televiziune NHK.

Bucăţi de hârtie au fost împrăştiate peste tot în intersecţia din vecinătate. După felul în care s-au dispersat, am ştiut imediat că era vorba despre o explozie”, a declarat martorul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Patru răniți, după un incendiu urmat de o explozie într-un apartament din Tokyo. Peste 30 de mașini de pompieri au intervenit: "Bubuitura a fost asurzitoare"